Jojobový vosk, studený lis, DAC -50 ml
Jojobový vosk, studený lis, DAC
Velmi ceněný vosk v kosmetické péči uvedený v německém katalogu léčiv jako farmaceutická surovina. Jeho bod tuhnutí je 15 stupňů celsia. Má téměř neomezenou trvanlivost a působí tak v kosmetických přípravcích jako stabilizátor. Je použit ve většině našich přípravků. Jeho účinek je regenerační, omlazující a zpevňující. Dlouhodobě udržuje pleť sametově vláčnou a vytváří svěží vzhled. Zvláště vhodný je pro výrobu aromaterapeutických přípravků.
Použití
On-line poradna |
| V případě dotazů neváhejte využít naši online poradny, ve které odpovídá na Vaše dotazy aromaterapeut Pavel Jurič. |
Pro intimní chvíle i hygienu |
|
| Intimed, Feminol |
Dárkový certifikát na zboží |
|
| Přidejte ke své objednávce dárkový poukaz na zboží pro vaše blízké, ať si u nás v e-shopu sami vyberou podle svého vkusu |
Doporučujeme: Facelift | Hubnutí | Laminátové a dřevěné plovoucí podlahy | Plastická chirurgie | Plastika nosu | Pneumatiky | Rozdělovače | Venkovní krby | Zdravá výživa | Zdravá drogerie | www.mok.cz | Další partnerské odkazy






E-shop Aromedica 
