Kosmetické rostlinné oleje
SEZAMOVÝ olej lisovaný za studena, do omáček, salátů, polévek – na žlučník, žaludek, játra, slinivku. -50 ml
Cena: 227 Kč
Použití
SEZAMOVÝ olej, studený lis – na zažívání, zpevňuje cévy, snižuje hodnotu cukru při cukrovce -100 ml
Cena: 385 Kč
Použití
Použití
Za studena lisovaný olej z pšeničných klíčků je bohatší na vitamíny a nenasycené mastné kyseliny. Je mnohem těžší než rafinovaný a je tedy vhodnější pro regenerační oleje a léčivé přípravky (používáme jej hojně v kombinaci s jojobou v přípravcích na obličej a léčivých přípravcích na dermatitidy a plísňová onemocnění). Má charakteristickou chuť a je vynikajícím potravním doplňkem s antioxidačním účinkem (chrání buňky před napadáním a ničením volnými radikály).
Použití
Často používaný extrakt ve farmacii a kosmetice pro léčbu celé řady dermatologických potíží jako zánětlivé procesy, lupénka, suchá a křehká pleť. Je součástí hlavně drahých a luxusních přípravků. Přípravek je použitelný samostatně jako regenerační olej na obličej proti vráskám, vyrážkám, pro obnovu kožních buněk, nebo jako doplněk k běžné kosmetice.
Použití
Rostlinné oleje pro kosmetické účely
Kvalitní panenský rostlinný olej je základem všech účinných kosmetických přípravků. Většina emulzních produktů (krémy, mléka) obsahuje minerální olej, který neposkytuje žádné kosmetické účinky. Pouze rostlinný olej, ať samostatně, nebo ve spojení s dalšími účinnými látkami, může být skutečně účinným kosmetikem.
Rostlinné oleje jsou proto nejstarší kosmetickou látkou, kterou lidstvo používá. Má velké množství předností:
- snadno proniká pokožkou,
- vyživuje,
- chrání,
- regeneruje,
- posiluje,
- napíná,
- zjemňuje,
- rozpouští většinu aditiv, kterými se kosmetické přípravky obohacují (éterické oleje, extrakty apod.).
Jedině rostlinný olej může působit jako hydratující / hydratační přípravek - chrání pleť před vysoušením sluncem a vodou, brání nadměrnému odpařování vody a udržuje tak její přirozenou vlhkost (za předpokladu dostatečného příjmu vody). Rostlinné oleje jsou výrazně bioaktivní látky, které ovlivňují látkovou výměnu a metabolizmus pleti. Rostlinné oleje mají přirozenou kyselost, shodnou s PH pokožky a tak okamžitě likvidují nežádoucí vliv detergentů a emulgátorů. Jsou nezbytnou součástí všech našich olejových a krémových výrobků.
Konopný studený lis – konopný olej lisovaný za studena – obsah omega 3 pro zdravou stravu. -50 ml
Cena: 359 Kč
Použití
Použití
Lehký a řídký olej, vhodný pro obličejovou masáž a jemné kosmetické přípravky s příjemným jádrovým aroma. Dokonale doplňuje těžké výživné oleje a vosky v kosmetických přípravcích. Olej z pecky broskve se snadno vstřebává a je dobrým nosičem silic.
Použití
Olivový olej za studena lisovaný - studený lis, zelený DAB 10. Pro suchou pleť, masky, obklady. -50 ml
Cena: 164 Kč
Tradiční výživný olej s všestranným použitím a charakteristickým aróma. Je vhodný hlavně pro suchou, narušenou, stárnoucí a podvyživenou pleť se ztrátou pružnosti a vlhkosti (např. pleť kuřáků). Ideální pro večerní regenerační kůru, obklady a jako přísada do masek. Olivový olej má vysoký obsah nenasycených kyselin, vitaminů.
Vyhledávaný olej v kosmetice i dietetice. Používáme jej nejčastěji ze všech olejů a je součástí většiny našich přípravků pro svou výživnou a léčivou bohatost. Má mimořádně velký vliv na imunitní systém, podporu látkové výměny, snadno prostupuje pokožkou a vysoký obsah nenasycených mastných kyselin mu dodává řadu léčivých schopností zvl. v péči o pleť se sklonem k ekzémům, lupénce, plísním, předčasnému stárnutí.
Použití
Lehký a řídký olej, vhodný pro obličejovou masáž a jemné kosmetické přípravky s příjemným jádrovým aroma. Dokonale doplňuje těžké výživné oleje a vosky v kosmetických přípravcích. Snadno se vstřebává a je dobrým nosičem silic. Vhodný hlavně pro péči o pleť obličeje.
Použití
Velmi hodnotný kosmetický olej s bohatstvím vitamínů, nenasycených mastných kyselin a dalších prospěšných látek. Uplatňuje se hlavně v péči o suchou a problematickou pokožku, vlasy a potravní doplněk.
Použití
Použití
Velmi ceněný vosk v kosmetické péči uvedený v německém katalogu léčiv jako farmaceutická surovina. Jeho bod tuhnutí je 15 stupňů celsia. Má téměř neomezenou trvanlivost a působí tak v kosmetických přípravcích jako stabilizátor. Je použit ve většině našich přípravků. Jeho účinek je regenerační, omlazující a zpevňující. Dlouhodobě udržuje pleť sametově vláčnou a vytváří svěží vzhled. Zvláště vhodný je pro výrobu aromaterapeutických přípravků.
Použití
Velmi ceněný vosk v kosmetické péči uvedený v německém katalogu léčiv jako farmaceutická surovina. Jeho bod tuhnutí je 15 stupňů celsia. Má téměř neomezenou trvanlivost a působí tak v kosmetických přípravcích jako stabilizátor. Je použit ve většině našich přípravků. Jeho účinek je regenerační, omlazující a zpevňující. Dlouhodobě udržuje pleť sametově vláčnou a vytváří svěží vzhled. Zvláště vhodný je pro výrobu aromaterapeutických přípravků.
Použití
Oblíbený a všestraně použitelný olej pro každou, zvláště dětskou, pleť. Je velmi lehký a dobře se vstřebává. Dobře se snáší se všemi rostlinnými oleji a je příjemně aromatický. Mandlový olej v balení 50 ml.
Použití
Použití
Přírodní olej z Pupalky dvouleté (Oenothera biennis) extrahovaný v CO 2 je produktem určeným k celkové regeneraci a detoxikaci organizmu. Podporuje tvorbu inzulínu, hormonů štítné žlázy a hypofýzy, má léčivé účinky při kožních onemocněních, zejména alergiích. Je významným pomocníkem v prevenci aterosklerózy a hypertenze.
Výrazně ovlivňuje psychiku ve smyslu zklidnění a uvolnění při lehčích depresích, přecitlivělosti a podráždění. Omezuje potíže spojené s premenstruačním syndromem. Svým výrazným vlivem na žlázy s vnitřní sekrecí rovněž příznivě působí při problémech v menopauze, při frigiditě a impotenci, při obezitě.
Ochucený pupalkový olej obsahuje kromě kvalitního oleje z Pupalky dvouleté také přírodní ochucovací přísady: éterický olej z máty kadeřavé a fruktózu. Díky tomu je bez problémů přijímán dětmi.
Máta kadeřavá doplňuje účinky výrobku o preventivní a léčebné působení při zánětech horních cest dýchacích a křečích hladkého svalstva, omezuje plynatost a zápach z úst. Má sedativní a relaxační účinek.
: Výrobek se užívá v množství 1 čajové lžičky denně, a to nejlépe večer před spaním.
Použití
Přírodní olej z Pupalky dvouleté (Oenothera biennis) extrahovaný v CO 2 je produktem určeným k celkové regeneraci a detoxikaci organizmu. Podporuje tvorbu inzulínu, hormonů štítné žlázy a hypofýzy, má léčivé účinky při kožních onemocněních, zejména alergiích. Je významným pomocníkem v prevenci aterosklerózy a hypertenze.
Výrazně ovlivňuje psychiku ve smyslu zklidnění a uvolnění při lehčích depresích, přecitlivělosti a podráždění. Omezuje potíže spojené s premenstruačním syndromem (PMS). Svým výrazným vlivem na žlázy s vnitřní sekrecí rovněž příznivě působí při problémech v menopauze, při frigiditě a impotenci, a dále při obezitě.
Složení:
Ochucený pupalkový olej obsahuje kromě kvalitního oleje z Pupalky dvouleté také přírodní ochucovací přísady: éterický olej z máty kadeřavé a fruktózu.
Díky tomu je bez problémů přijímán dětmi. Máta kadeřavá doplňuje účinky výrobku o preventivní a léčebné působení při zánětech horních cest dýchacích a křečích hladkého svalstva (tedy např. některé křeče v břiše), omezuje plynatost a zápach z úst. Má sedativní a relaxační účinek.
Výrobek se užívá v množství 1 čajové lžičky denně, a to nejlépe večer před spaním.
Použití
DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE |
|
Nyní dostanete DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE! Vybírejte ZDE. |
Nové katalogy a letáky |
| Zde si můžete stáhnout nebo prohlédnout náš nový minikatalog a leták! |
On-line poradna |
| V případě dotazů neváhejte využít naši online poradny, ve které odpovídá na Vaše dotazy aromaterapeut Pavel Jurič. |
Pro intimní chvíle i hygienu |
|
| Intimed, Feminol |
Dárkový certifikát na zboží |
|
| Přidejte ke své objednávce dárkový poukaz na zboží pro vaše blízké, ať si u nás v e-shopu sami vyberou podle svého vkusu |






E-shop Aromedica 












